• Nord Residence
  • Str. Salubritatii, nr. 49, Bucuresti, Sector 1 

Ansamblul rezidential Nord Residence este un complex cu cinci blocuri, fiecare avand un numar de 8 apartamente cu cate 3 camere, doua apartamente pe fiecare nivel, cu parterul liber si acoperit, pentru locurile supraterane de parcare, foarte usor accesibile.

Fiecare bloc are lift si doar doua apartamente pe fiecare palier (la etajele 1, 2, 3 si 4). Fiecare apartament are o suprafata construita desfasurata de 115,4 mp, trei camere, doua bai si trei terase, cu suprafete intre 12 si 35 mp, incalzire in pardoseala cu centrala termica murala cu tiraj fortat, sistem de cablare structurata pentru transmisii voce date.

Apartamentele beneficiaza de suprafete mari vitrate pe toate laturile.

Amenajat impreuna cu

DELTA STUDIO

Experienta de 20 de ani in amenajari de interior inteligente

Delta Studio reflecta pasiunea pentru arta locuirii printr-o oferta ampla de produse de inalta calitate.
Colaborarea cu furnizori de top din intreaga lume asigura o permanenta aliniere la tendintele globale in amenajari interioare, iar atentia fata de spiritul romanesc se manifesta prin parteneriate cu profesionisti locali si dezvoltarea de noi capacitati de productie. In cei peste 20 de ani de la infiintare, Delta Studio s-a implicat in mii de proiecte de design interior, imprimandu-si de fiecare data entuziasmul pentru detalii si executii impecabile.

Profesionistii Delta Studio se implica in fiecare proiect cu entuziasm, generand executii impecabile si amenajari de top. Site-ul www.deltastudio.ro este creat ca un showroom virtual ce cuprinde mii de produse si numeroase de idei de amenajare pentru fiecare spatiu.

Showroom-ul principal de 3000 mp din Str. Progresului 1-3, Bucuresti, este cel mai complex showroom de amenajari de interior, cu solutii complete.